Weekend de vară la Carpentiere Arena

Pe drumul spre Păltiniș se află un loc deschis recent, cu o piscină de la care poți admira pădurile și munții, Carpentiere Arena.

Pentru un weekend prelungit de vară, în care vrei să te bucuri de munte, de plimbări, de Sibiu și să te și bronzezi la piscină, este o idee foarte bună. Puțin piperată ca preț, dar cu ingrendientele potrivite și cu o piscină din care ai o priveliște foarte frumoasă. Și, de asemenea, este de menționat ospitalitatea echipei locului, care te așteaptă cu un platou de fructe și te întreabă pe unde te prind dacă îți pot aduce ceva.

Nota generală: 7

Ce am citit acolo: The color purple – Alice Walker

1. Locație și împrejurimi: este la 10 minute de Sibiu, fix pe drumul spre Păltiniș. Este la drumul județean, dar nu pot spune că acest lucru m-a deranjat, adică nu e un trafic intens.

Ai multe lucruri de făcut în zonă, zile de concediu să ai:

– Sibiul pe care îl vizităm de câteva ori pe an, cred că în fiecare anotimp al anului.

– Dumbrava Sibiului, perfectă pentru o plimbare și la 10 minute de Carpentiere.

– Păltinișul, aflat la vreo 15-20 minute.

– Castelul Corvinilor, aflat la 1 ora și 20 minute de mers pe autostradă.

– Trasee pe munte cât vezi cu ochii.

– Cisnădie și Cisnădioara, aflate la 15 minute distanță.

– Mărginimea Sibiului și lista poate continua.

Castelul Corvinilor

2. Camerele sunt bine echipate, curate, dar o idee cam mici. Mă refer la cele care costă 600 lei pe noapte. Nu ai suficient spațiu să-ți pui bagajele și nu sunt foarte bine izolate, adică auzi ce se mai întâmplă și prin alte camere. Am apreciat că am găsit în cameră dezinfectant, măști de protecție, mănuși și un minibar plin.

3. Mâncarea este decentă și diversă. Am mâncat niște ciorbe foarte bune. Pastrama mâncată de soț nu a fost etalon, dar a fost în regulă pentru un prânz. Prețurile sunt foarte ok.

La capitolul restaurant, dacă ajungi în zonă, îți recomand să mergi la Apfelhaus, aflată într-o livadă de meri și cu specific nemțesc. Ai mâncare super bună și atmosferă faină.

4. Micul dejun este bun și diversificat. Ai o varietate mare de brânzeturi locale și orice ți-ar plăcea să mănânci dimineața.

5. Locuri de relaxare: Ai la dispoziție piscina de care e păcat să nu te bucuri. Iar alt loc de șezut este terasa restaurantului.

6. Preț – noi am plătit 600 lei pe noapte în luna august, ceea ce mi s-a părut o idee cam mult raportat la dimensiunea camerei. Serviciile merită, însă spațiul în sine este ceva mai scump raportat la alte cazări din țară.

7. Alte impresii

– Pentru un weekend de vară, Carpentiere Arena este o destinație potrivită. Este așezată într-un super loc, are o priveliște frumoasă, ai piscina pentru relaxare, o cazare frumușică.

– Referitor la piscină, sunt foarte multe persoane care vin din afara cazării, ceea ce reduce sentimentul de intimitate și poate fi chiar deranjant dacă nu-ți rezervi dinainte șezlong sau nu te duci la 8 am.

– Subliniez că echipa locului este foarte bine formată, toți au un comportament impecabil.

Click aici pentru siteul locației. Noi însă am rezervat de pe Booking.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s